Η Χαλκίδα σήμερα έχει ντυθεί στα μαύρα και αποχαιρετά τον Μιχάλη Ασλάνη που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η κηδεία έχει προγραμματιστεί στις 11 σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου προκειμένου συγγενείς και φίλοι να του πουν το τελευταίο αντίο.

Το evianews έκανε το δικό του αφιέρωμα στον αγαπημέννο σχεδιαστή και παρουσίασε ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

aslanis1

Συντοπίτες του που τον είχαν ζήσει από κοντά όλα αυτά τα χρόνια, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για εκείνον. «Κάθε μεσημέρι, μαζευόμασταν στην γειτονιά και παίζαμε ατελείωτες ώρες. Αυτό που άρεσε στον Μιχάλη ήταν τα έθιμα του καλοκαιριού. Μαζευόμασταν και κάναμε τον κλήδονα. Μάλιστα ανάβαμε και φωτιές και όλοι μαζί περνούσαμε ανέμελα χρόνια» λέει ένας φίλος του στο evianews.

aslanis2

Ο Μιχάλης είχε φύγει από τη Χαλκίδα από 14 ετών για την Αθήνα ώστε να βρει μία καλύτερη τύχη, όμως την επισκεπτόταν συχνά για να δει τους συγγενείς του και τους φίλους του. Το πατρικό του σπίτι δεν υπάρχει πια καθώς γκρεμίστηκε το 2000.

aslanis3

Είναι η γειτονιά όπου ο Μιχάλης Ασλάνης έπαιζε καθημερινά με τους φίλους του. Για αρκετά χρόνια έζησε στην Χαλκίδα.
geitonia
Όταν έγινε 14 ετών, τότε μετακόμισε στην Αθήνα όπου ξεκίνησε την καριέρα του.
“Κάθε μεσημέρι, μαζευόμασταν στην γειτονιά και παίζαμε ατελείωτες ώρες. Αυτό που άρεσε στον Μιχάλη ήταν τα έθιμα του καλοκαιριού. Μαζευόμασταν και κάναμε τον κλήδονα. Μάλιστα ανάβαμε και φωτιές και όλοι μαζί περνούσαμε ανέμελα χρόνια.” μας είπε ένας φίλος του από την γειτονιά στην Προαστίου.