Για πολλούς είναι ένα από τα φαβορί στο «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1. Για τον σύζυγό της, όμως, είναι απλά η τέλεια μητέρα και γυναίκα που θα μπορούσε να έχει κανείς, ενώ για την αδελφή της, Ματθίλδη, η καλύτερη φίλη. «Πουθενά δεν είμαι η καλύτερη!», θα σου απαντήσει η Μπέτυ Μαγγίρα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Αυτοσαρκάζεται, γελάει, ενώ εκνευρίζεται όταν την πέφτουν στον άντρα της, ζηλεύει. Ό,τι κάνει δηλαδή, μία κανονική γυναίκα.

Στο παρελθόν έχει μιλήσει αρκετές φορές για όλες τις γυναίκες οι οποίες φλερτάρουν το σύζυγό της, ενώ αυτή τη φορά δεν δίστασε να τις χαρακτηρίσει… λυσσάρες.

Συγκεκριμένα η Μπέτυ Μαγγίρα δήλωσε στο Down Town Κύπρου: «Όχι, ανυπεράσπιστη δεν αισθάνομαι, γιατί ξέρω την αντίδραση του Δημήτρη. Απλά δεν θεωρώ ωραίο από μία γυναίκα να την πέφτει έτσι ψυχρά σε έναν άντρα. Στο δικό μου facebook, αντίστοιχα, όταν τύχει ένας άντρας και μου γράψει κολακευτικά σχόλια για κάτι, πάντα είναι πολύ ευγενής και το πράγμα σταματάει εκεί. Είναι πιο κύριοι οι άντρες. Σήμερα, οι γυναίκες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς… Είναι λυσσασμένες! Δεν ξέρω τι να πω, αυτές οι αντιδράσεις με αφήνουν άφωνη. Μα τι συμπεριφορές είναι αυτές; Πώς την πέφτεις σε έναν παντρεμένο άνθρωπο και μάλιστα τόσο χυδαία; Έχουν ξεφύγει οι σημερινές γυναίκες πια… Άλλαξαν οι ρόλοι, δεν βρίσκουν πια συχνά σύντροφο, αλλά σ’ αυτό φέρουμε οι γυναίκες την ευθύνη. Οι άντρες έχασαν τον ρόλο του κυνηγού και νομίζω ότι δεν αρέσει στους άντρες όταν τους κυνηγούν οι γυναίκες».

maggriampettu