Ένταση υπήρξε χθες στον προημιτελικό του “J2US”. Αμέσως μετά την ερμηνεία του ζευγαριού στο τραγούδι «24.000 baci» το οποίο επέλεξε ο Κρατερός Κατσούλης, ήρθε η ώρα η κριτική επιτροπή να κάνει τα σχόλιά τους για την εμφάνισή τους.

Κατά την διάρκεια της κριτικής του ζευγαριού από την επιτροπή, η Ρούλα Κορομηλά τόνισε πως δεν της άρεσε όλο αυτό που έιδε. Τότε ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε στην παρουσιάστρια: «Σας ευχαριστώ πολύ για την αντιπάθειά σας».

Η Ρούλα Κορομηλά φανερά εκνευρισμένη, απάντησε στον Δημήτρη Μακαλιά ως εξής: “Δεν είναι αντιπάθεια,το να λες ελεύθερα τη γνώμη σου, το λες προσόν. Έχω το διακαίωμα από αυτή τη θέση να λέω αν κατι μου αρέσει πολύ ή όχι. Αυτή η εμφάνιση δεν ηταν η καλύτερη”. Το κοινό αντέδρασε με αποδοκιμασίες, και η Ρούλα Κορομηλά απάντησε και πάλι με έντονο ύφος: «Δεν καταλαβαίνω βρε παιδιά, δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου;», με τον ηθοποιό να κλείνει το θέμα αυτό λέγοντας πως εκτιμάει τους σταθερούς ανθρώπους, αυτούς που έχουν την ίδια άποψη πάντα.

Να σημειώσουμε πως η σύντροφός του, Αντιγόνη Ψυχράμη δεν είπε τίποτα, απλά παρακολουθούσε την κόντρα έχοντας αρκετή αμηχανία.

dimitrismakalias

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα