Σε έναν παραδοσιακό αγγλικό γάμο με βασιλικό άρωμα στο Somerset βρέθηκε η Scarlett Johansson μαζί με τον πατέρα του παιδιού της, τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac. Παρά το προχωρημένο της εγκυμοσύνης της έδειχνε εκθαμβωτική.

Πρόκειται για τους γάμους της Πριγκίπισσας της Πρωσσίας Florence Von Preussen και του Άγγλου αριστοκράτη James Tollemache.

gamos2

Στον γαλαζοαίματο γάμο το “παρών” έδωσαν πολλά πρόσωπα από την ευρωπαϊκή βασιλική ελίτ, όπως η Arabella Musgrave και η Olivia Hunt, πρώην σύντροφοι του πρίγκιπα William, αλλά και η Astrid Harbord αγαπημένη από το παρελθόν του νεότερου της βασιλικής οικογένειας πρίγκιπα Harry.

Ο γάμος έγινε σε μια παραδοσιακή αγγλικανική εκκλησία στην εξοχή και οι πηγές λένε πως οι κάτοικοι της περιοχής ενθουσιάστηκαν παρακολουθώντας την μεγάλη star του Hollywood να περπατά στα στενά σοκάκια του χωριού μέχρι την εκκλησία.

gamos1

Μην ξεχνάς πως ο αγαπημένος της Dauriac είναι γόνος καλής οικογένειας από τη Γαλλία, με διασυνδέσεις σε όλη την Ευρώπη και τώρα ασχολείται με τις εκδόσεις, έχοντας αφήσει πίσω του την καριέρα του δημοσιογράφου.

scarlet1