Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Παλαιολόγος, καθώς έχασε την πολυαγαπημένη του του μητέρα.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε τον χαμό της μητέρας του το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook γράφοντας: «Πόνος μεγάλος… δεν μπορούσα να το φανταστώ… μου την έσκασες κρυφά… θα σε κουβαλάω σε κάθε ανάσα μου… ΜΑΝΑ… είμαι περήφανος για τον δρόμο που μου έδειξες… για σένα».

vasilis

Ο ηθοποιός δεν έκρυβε ποτέ τη μεγάλη αδυναμία που της είχε και όλοι οι φίλοι του ήξεραν την ανησυχία του όλο αυτόν τον καιρό.

Τους τελευταίους δύο μήνες η μητέρα του ηθοποιού βρισκόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, με τον Βασίλη ακοίμητο φρουρό στο πλευρό της καθώς και τους δυο αδελφούς του. Δυστυχώς όμως, ενώ η κατάστασή της βελτιωνόταν σταθερά τις δυο τελευταίες εβδομάδες, την Πέμπτη 20 Ιουνίου “έφυγε” από ανακοπή καρδιάς μέσα στην εντατική μονάδα. Την επόμενη ημέρα έγινε η κηδεία της σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του ηθοποιού, τον Πύργο.

Πολλοί φίλοι του έσπευσαν να τον συλλυπηθούν, μιας και είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα του θεάτρου, ενώ εκείνος μαζεύει τα κομμάτια του ώστε να είναι συνεπής επαγγελματικά και να καταφέρει να συνεχίσει την περιοδεία του με την Άννα Βαγενά και την Ελένη Γερασιμίδου, με την παράσταση “Η άλωση της Κωνσταντίας”.