Μπορεί πριν  έξι μήνες οι Ρώσοι να υποδέχονταν θερμά τον 64χρονο σταρ που “εγκατέλειψε” τη Γαλλία για να γλιτώσει από την «βαριά» φορολογία αλλά πού να φανταζόταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν την συνέχεια.Τα «κρύα» αστεία, οι προκλητικές θέσεις του σε πολιτικά θέματα και το σεξουαλικό σκάνδαλο που μόλις ξέσπασε, έχουν κάνει τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ νούμερο ένα πρόβλημα στη Μαύρη θάλασσα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η 26χρονη Αλίσα Πράντα, που γνώρισε τον 64χρονο σε τηλεοπτικό πλατό, ο Ντεπαρντιέ έγινε «τσακωτός» την ώρα που έκανε σεξ με μία ηθοποιό στις τουαλέτες των στούντιο!

«Μου τηλεφώνησε ένας φίλος ο οποίος ήταν παρών στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Κάποιος άκουσε φωνές από τις τουαλέτες και κάλεσε τους φύλακες. Όταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν τον Ντεπαρντιέ να κάνει σεξ με μια κοπέλα… Η σκηνή ήταν σοκαριστική! Εκείνος ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφυγε βιαστικά», δήλωσε η Πράντα, στο κινητό της οποίας υπάρχει φωτογραφία με τον Γάλλο σταρ να της πιάνει τους γλουτούς!

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γάλλος ηθοποιός συχνάζει σε κλαμπ του Σαράνσκ, όπου και διαμένει, μαζί με δεκάδες πανέμορφες Ρωσίδες και το «τσούζουν» καταναλώνοντας ουκ ολίγο αλκοόλ.

Δείτε το βίντεο…