Η μέλλουσα μαμά Σκάρλετ Γιόχανσον και το ανερχόμενο αστέρι της μεγάλης οθόνης και ωραιότερη γυναίκα στον πλανήτη για το 2014 Λουπίτα Νιγιόγκο λέγεται πως θα πρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, «Το βιβλίο της ζούγκλας».

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η πρώτη θα δανείσει τη φωνή της στον Κάα, τον πύθωνα που υπνωτίζει τα θύματά του, πριν τα καταβροχθίσει, ενώ η δεύτερη -βραβευμένη με Όσκαρ Β΄γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο “12 χρόνια σκλάβος”- στη Ράξα, τη λύκαινα που μεγαλώνει σαν λυκάκι το Μόγλη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η είδηση για τη συμμετοχή των Γιόχανσον και Νιγιόγκο στην ταινία, που συνδυάζει το animation με το live action, δεν έχει επιβεβαιωθεί, προς το παρόν. Ωστόσο, σίγουρη είναι η επιλογή του Άιντρις Έλμπα, που έγινε διάσημος υποδυόμενος το Νέλσον Μαντέλα στην ταινία “Ο Δρόμος προς την Ελευθερία”. Θα δανείσει τη φωνή του στο Σιρ Χαν, την ανθρωποφάγο τίγρη της Βεγγάλης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζον Φαβρό.

insideFoto

article-2611851-1D4F027D00000578-995_634x931