Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Άννα Φόνσου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έφυγε από τη ζωή η αδελφή της Μαρία, με την οποία ήταν πολύ δεμένες ενώ μίλησε και για την απόφαση που πήρε να υιοθετήσει την ανιψιά της.

«Η αδελφή μου η Μαρία με καταλάβαινε σε όλα. Και επειδή ήξερε ότι φοβόμουν την ευθύνη ενός παιδιού, μια μέρα μου είπε, “Το παιδί που θα γεννήσω θα είναι δικό σου παιδί. Θα το μεγαλώσουμε μαζί», λέει η Άννα Φόνσου στο people.

Οι δυο αδελφές μοιράστηκαν την ευθύνη της φροντίδας και του μεγαλώματος ενός παιδιού και όπως τονίζει η ηθοποιός: « Έτσι, από την πρώτη μέρα της γέννησής της, υιοθέτησα την Ασημίνα μας. Κι αν είχα γεννήσει παιδί, η Ασημίνα θα ήθελα να είναι. Κι εκείνη, όταν τη ρώτησαν οι δικαστές, ως έφηβη, τη γνώμη της για την υιοθεσία είπε: “Η μάνα μου είναι η Άννα”. Η πράξη της υιοθεσίας κρατήθηκε μυστική, μέχρι που απρόσμενα πριν από έξι χρόνια, η Μαρία «έφυγε», λέει η Άννα Φόνσου και συνεχίζει:” Τότε ένιωσα πως έπρεπε να τελειώσει και για μένα η ζωή. Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Και ήταν η ύπαρξη της Ασημίνας που με κράτησε στη ζωή. Της κόρης της. Της κόρης μου. Της κόρης μας για πάντα».