«Έχασα την ελπίδα μου στην αγάπη και τον έρωτα. Απογοητεύτηκα τόσο. Φοβήθηκα πως θα μείνω για πάντα μόνη. Ανίκανη να βρω ένα διά βίου σύντροφο, με τον οποίο θα μιλάμε την ίδια γλώσσα, θα έχουμε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες ανάγκες» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη στήλη της, κάνοντας πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της.

Η παρουσιάστρια του star μίλησε στο περιοδικό “People”, που κυκλοφορεί αύριο, και δε δίστασε μεταξύ άλλων να αποκαλύψει “άγνωστες” πτυχές του εαυτού της.

«Πολλές φορές ο δυναμισμός που βγαίνει προς τα έξω είναι μια άμυνα. Ένας άνθρωπος που δεν έχει μπει βαθιά σε κάποιες σκέψεις μπορεί να διαβάσει τη στήλη μου και να πει “αυτή είναι τρελή, είναι κομπλεξική, έχει ψυχολογικά προβλήματα”. Αλλά δεν απευθύνεται σε όλους το γράψιμο κάποιου. Άλλοι ταυτίζονται, σε άλλους ξενίζει. Ακόμα κι εγώ η ίδια έχω διαβάσει εκ των υστέρων γραπτά μου, κάποιες σημειώσεις που με βοηθούν στον τρόπο που κάνω ψυχοθεραπεία, και έχω πει “καλά, είμαι στα όρια της ψυχασθένειας”», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Όσο για το αν συνεχίζει να κάνει ψυχοθεραπεία, δήλωσε: «Ναι, αλλά διαφορετικά. Δεν βλέπω πλέον κάποιον σύμβουλο. Έχω κάνει πολλές ώρες θεραπεία, οπότε ξέρω ποια είναι τα θέματά μου, τα αναγνωρίζω, τα συγκεντρώνω και προσπαθώ να τα καταλαγιάσω μόνη μου. Δεν μπορείς να κάνεις ψυχοθεραπεία στον εαυτό σου. Είναι όπως δεν μπορείς να αυτοκτονήσεις κρατώντας την αναπνοή σου. Σκοπός, όμως, δεν είναι να είσαι τέλειος, αλλά να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις χωρίς να σε τρομάζουν και να σε μπλοκάρουν» λέει στο People.