Συνελήφθη η μητέρα διάσημης ηθοποιού και ήδη της ασκήθηκε δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς κινούνταν με το αυτοκίνητό της με υπερβολική ταχύτητα.

Ο λόγος για την μητέρα της Λίντσεϊ Λόχαν, Ντίνα Λόχαν. Δεν πρόλαβε η ηθοποιός καλά καλά να απαλλαγεί από τα δικά της προβλήματα με τον νόμο και τις εξαρτήσεις της και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με νέους μπελάδες.

Η Ντίνα Λόχαν

Η 50χρονη Ντίνα Λόχαν σύμφωνα με το κατηγορητήριο οδηγούσε πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο Λονγκ Άιλαντ και ύστερα από αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα της ήταν υπερδιπλάσιο του νομίμου ορίου.

Η 27χρονη Λίντσεϊ , η οποία βγήκε πρόσφατα από κλινική αποτοξίνωσης, στην οποία είχε μπει το καλοκαίρι ενταγμένη σε πρόγραμμα απεξάρτησης, απαθανατίστηκε να πηγαίνει στο σπίτι της μητέρας της μετά το συμβάν, για συμπαράσταση.

Οι παπαράτσι δεν παρέλειψαν, βέβαια, να απαθανατίσουν το “ντύσιμο” της Lindsay  για την περίσταση, που όπως έγραψαν τα δημοσιεύματα αργότερα: “Πήγε να συμπαρασταθεί στη μητέρα της χωρίς σουτιέν!”

Η Λίντσεϊ Λόχαν

Η δίκη για την Ντίνα Λόχαν αναμένεται να γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ όπως είπε ο πρώην σύζυγος της : «Είναι καλό που έγιναν έτσι τα πράγματα. Θα παροτρυνθεί να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης, όπως πήγα κι εγώ και με βοήθησε πολύ!»

Η Λίντσεϊ Λόχαν με τη μητέρα της, Ντίνα Λόχαν