Τα ελληνικά νησιά επέλεξε ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας, Tommy Hilfiger, και πιο συγκεκριμένα το καταπράσινο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο, για να χαλαρώσει μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της καθημερινότητάς του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στη χώρα μας, ωστόσο είναι η παρθενική του επίσκεψη στο νησί της Σκιάθου. Μαζί μετην σύζυγό του, Dee Ocleppo, ταξίδεψαν απευθείας από τη Νέα Υόρκη με το προσωπικό τους jet, για να συναντήσουν τον καλό τους φίλο και επιχειρηματία, Philip Green, στο σκάφος του, σύμφωνα με το περιοδικό Hello.

Ο “Λεοντόκαρδος”, η πολυτελής θαλαμηγός του ιδιοκτήτη του TopShop, Philip Green, είναι αγκυροβολημένη στα ανοιχτά της παραλίας Μάραθα, στην οποία απολμβάνουν χαλαρές στιγμές κολυμπώντας στα γαλαζοπράσινα νερά, ενω δεν είναι λίγες οι φορές που επισκέπτονται και τις Κουκουναριές για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Ο διάσημος σχεδιαστής δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί τη χώρα του νησιού για να περπατήσει στα γραφικά σοκάκια, ενώ δεν παρέλειψε να προμηθευτεί σουβενίρ και μικρά αξεσουάρ, από την πρώτη του επίσκεψη στη Σκιάθο.

 

O Tommy Hilfiger, με τη σύζυγό του στη Σκιάθο

[doptg id=”355″]