Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν τα αποτελέσματα της αυτοψίας του θανάτου του Paul Walker με τον ιατροδικαστή να κάνει λόγο στην έκθεση του για φρικτά τραύματα.

Σύμφωνα με την έκθεση ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Fast & Furious”  είχε συντριπτικά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, πολλαπλά κατάγματα και ένα εξαρθρωμένο σαγόνι. Όπως προέκυψε το πολυτελές αυτοκίνητό του έτρεχε με 160 χιλιόμετρα την ώρα όταν προσέκρουσε στην κολόνα, το μοιραίο μεσημέρι της 30ης Νοεμβρίου.

car

Το συγκλονιστικότερο από όλα όμως, είναι ότι ο Paul Walker δεν πέθανε ακαριαία, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά, αφού εντοπίστηκαν μικροσωματίδια καπνού στον λαιμό του.

«Το σώμα του ηθοποιού είχε υποστεί εγκαύματα μέχρι τα εσωτερικά του όργανα με αποτέλεσμα κανένα να μην είναι κατάλληλο για μεταμόσχευση. Ο Paul Walker καθόταν στη θέση του συνοδηγού και η στάση του σώματός του ήταν αμυντική, για να αποφύγει την σύγκρουση. Υπήρχαν πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα», αναφέρει η έκθεση.

Όσον αφορά στον φίλο του Paul Walker, από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, υπέστη σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σε τέτοιο σημείο που το πάνω μέρος του κρανίου του είχε σπάσει με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένος ο εγκέφαλός του.

Σε καμία πάντως από τις δύο σωρούς δεν βρέθηκαν ίχνη κατανάλωσης ναρκωτικών ή αλκοόλ.

paulvin

Τέλος, έγινε γνωστό ότι στην τελευταία ταινία του sequel «Fast & Furious» που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Απριλίου του 2015, ο ήρωας που υποδύεται ο Paul Walker δεν θα πεθάνει τελικά, αλλά σύμφωνα με το σενάριο θα φύγει από την ενεργό δράση και θα συνταξιοδοτηθεί.