Παρά το γεγονός πως πρόκειται για τα πορτραίτα της βασιλικής οικογένειας, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν μετά τη βάφτιση του πρίγκιπα George Alexander Louis, δεν έχουν καμία σχέση με τις «σφιχτές» και αυστηρές εικόνες του παρελθόντος.

Αντιθέτως, αποπνέουν μια χαλαρότητα και μια άνεση στην οποία δεν μας είχε συνηθίσει το Παλάτι.

William και Kate όμως, ήρθαν να τ΄αλλάξουν όλα, σπάζοντας τα πρωτόκολλα, και φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης, με πολλά βρετανικά Μ.Μ.Ε, να χαρακτηρίζουν τα επίσημα πορτραίτα της βασιλικής οικογένειας, ως εικόνες που αποτυπώνουν μια μοντέρνα μοναρχία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι δυο οικογένειες είναι μαζεμένες σε ένα ηλιόλουστο σαλόνι του Clarence House. Από τη μια μεριά είναι η βασιλική οικογένεια, και από την άλλη οι Middleton.

kate1

Όλοι είναι τοποθετημένοι γύρω από μια Chippendale πολυθρόνα, ενώ πάνω της κάθονται στη μια άκρη η βασίλισσα Ελισάβετ, στη μέση η Kate Middleton αγκαλιά με το πριγκιπικό μωρό, και στην άλλη άκρη ο πρίγκιπας William.

Τριγύρω τους είναι μαζεμένοι ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, ο πρίγκιπας Harry, δίπλα του η αδερφή της Kate, Pippa Middleton, ο αδερφός τους James Middleton, και φυσικά οι γονείς της Kate, Carole και Michael Middleton.

Σε άλλο πορτραίτο, βλέπουμε τέσσερις γενιές μαζεμένες, μιας και απεικονίζονται η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος, και ο πρίγκιπας William έχοντας στην αγκαλιά του τον πρίγκιπα George.

williamΣτο τρίτο πορτραίτο, εκτός από τους παραπάνω, στη φωτογραφία βλέπουμε ξανά την Kate Middleton αγκαλιά με το μωρό τους, ενώ στο κάδρο έχουν προστεθεί ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Καμίλα με τον πρίγκιπα Harry.

harry

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει μια ακόμα πιο “προσωπική” φωτογραφία, με William και Kate αγκαλιά με το μωρό τους.

williamkate