Πολλά συζητήθηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν για την παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες και την αλλαγή της τηλεοπτικής στέγης. Πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 με δελτίο τύπου μας έλυσε τις απορίες και για τη Ναταλία Γερμανού. Τι αποφασίστηκε τελικά;

Η ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου

H NΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει την Ναταλία Γερμανού η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού. Η γνώστη παρουσιάστρια που έχει μια εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1″.

Έτσι, η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στα παλιά της λημέρια, χωρίς να διευκρινίζεται ωστόσο, τι πρόκειται να αναλάβει και για πόσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο του σταθμού με την παρουσιάστρια θα είναι για τρία χρόνια (δύο συν ένα έτος). Μάλιστα, εκτός από την παρουσίαση του «The voice», του πετυχημένου talent show που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 και για το οποίο προορίζει τη Ναταλία στη θέση της παρουσιάστριας στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να της δώσουν και ένα late night show.