Σοκαρισμένη η ξένη σοουμπίζ από την είδηση  για τον μπασίστα του ροκ συγκροτήματος, ο οποίος διαγνώστηκε με θρόμβο στον εγκέφαλο.

Ο 28χρονος μουσικός, διεγνώσθη με θρόμβο αίματος στον εγκέφαλο και  αποφασίστηκε ότι έχει άμεση ανάγκη χειρουργικής επέμβασης ώστε να αφαιρεθεί. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ted Dwane άρχισε να μην νιώθει πολύ καλά εδώ και αρκετές ημέρες. Όταν οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, διέγνωσαν τον θρόμβο αίματος στον εγκέφαλο του.

Τα δυσάρεστα νέα, ανακοίνωσαν οι «Mumford&Sons», μέσω του site τους, ακυρώνοντας παράλληλα τρεις συναυλίες που είχαν προγραμματίσει στην Αμερική. «Ο φίλος και σύντροφος μας Ted, δεν ένιωθε καλά τις τελευταίες ημέρες. Χθες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει επείγουσα θεραπεία. Οι εξετάσεις, έδειξαν πως υπήρχε ένας θρόμβος αίματος στον εγκέφαλο του, ο οποίος απαιτεί εγχείρηση. Ο Ted λαμβάνει άριστη θεραπεία, και ήμαστε σίγουροι πως θα καταφέρει ν΄αναρρώσει πλήρως μετά το χειρουργείο. Τον αγαπάμε πολύ, και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».