Ένας μουσικός που υπήρξε πρώην συγκάτοικος του Kurt Cobain στη δεκαετία του ’90 πουλάει κάποια αντικείμενα που ισχυρίζεται ότι ανήκουν στον τραγουδιστή των Nirvana.

Ο Alex Sibbald που πιθανολογείται ότι είναι ο μπασίστας του πρώτου συγκροτήματος του Cobain, Gruntruck, πουλάει τα πέδιλα του σκι, ($80), ένα τηλέφωνο ($55) και ένα video game που ονομάζεται Kingman ($25) μέσω του αμερικάνικου Craigslist.

«Συγκατοικούσα με τον Kurt Cobain πίσω στα ’90ς. Όταν μετακόμισε, μάζεψε κάποια πράγματα του μέσα σε ένα κουτί και το άφησε στο σπίτι, αλλά δεν γύρισε να το πάρει ποτέ. Μας χρωστούσε και λεφτά και μας είχε πει τότε ότι θα επέστρεφε για να πάρει τα πράγματά του και να μας δώσει και τα λεφτά που μας χρωστούσε, αλλά δεν γύρισε ποτέ. Μετά έγινε διάσημος και δεν ξαναμίλησε ποτέ σε κανέναν από εμάς επειδή η Courtney (Love) δεν μας συμπάθησε ποτέ».

Έχοντας στο μυαλό του ότι o κόσμος μπορεί να μην πιστέψει ότι τα αντικείμενα είναι του τραγουδιστή έχει διαθέσιμες φωτογραφίες του Cobain με το συγκεκριμένο τηλέφωνο στο χέρι, ενώ μπορεί να δώσει ως αποδεικτικά στοιχεία τις μαρτυρίες κάποιων ανθρώπων που τον γνώριζαν. «Τα είχα ξεχάσει στο σπίτι των γονιών μου, αλλά επειδή μετακομίζουν έπρεπε να ξεφορτωθώ αρκετά πράγματα».