Η Art Nouveau κατοικία της διάσημης ηθοποιού βγαίνει στο σφυρί για 6 εκατομμύρια ευρώ και η χλιδή στο εσωτερικό της, σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Εκεί η Brigitte Bardot έζησε με τον επί τρία συναπτά έτη σύζυγο της, Gunter Sachs.

Η Brigitte Bardot  με τον πρώην σύζυγό της Gunter Sachs

sachs

Η πολυτελής κατοικία που χτίστηκε το 1902, βρίσκεται στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού και αποτελεί την ιδανική ερωτική φωλιά, αφού συνολικά διαθέτει τρία υπνοδωμάτια-σουίτες. Το μάρμαρο και τα έντονα χρώματα με το χρυσό κυριαρχούν σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ενώ από τα πλέον ιδιαίτερα δωμάτια του, είναι η ντισκοτέκ σε σχήμα οβάλ με γυάλινη οροφή, εμπνευσμένη από το club “Chez Regine” του Παρισιού. Τέλος, εντυπωσιακή είναι και η αυλή του σπιτιού γεμάτη πράσινο.

H Brigitte Bardot σήμερα

bardotsimera

Η Brigitte Bardot, ζούσε εκεί από το 1966-1969, για όσο διάστημα ήταν παντρεμένη με τον Γερμανό εκατομμυριούχο, Gunter Sachs. Ο Sachs, κατάφερε και «έριξε» την Brigitte, όταν της πέταξε εκατοντάδες κόκκινα τριαντάφυλλα πάνω στο παραθαλάσσιο σπίτι της στο St Tropez από το ελικόπτερο του. Στη συνέχεια, πήδηξε από το ελικόπτερο του, και κολύμπησε μέχρι την ακτή για να τη συναντήσει! Ωστόσο, ο έρωτας τους κράτησε μόνο τρία χρόνια, μιας και οι δυο όσο διάστημα ήταν παντρεμένοι, είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Χώρισαν το 1969, αλλά παρέμειναν φίλοι. Μαζί με τη φιλία τους, παρέμεινε και η σπιταρώνα-ερωτική φωλιά τους, που σήμερα θα τη χαρούν κάποιοι άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικού του πολυτελούς διαμερίσματος της Brigitte Bardot στο Παρίσι

[doptg id=”960″]