Η Ελεονώρα Μελέτη «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. Η παρουσιάστρια μέσα από το προσωπικό της blog στο must εξομολογήθηκε την περιπέτειά της, ανακουφισμένη γιατί η γιατρός της, της ανακοίνωσε ότι μπορεί πλέον να επιστρέψει στις αγαπημένες της δραστηριότητες!

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε μεταξύ άλλων:

“Επί δύο ολόκληρα χρόνια πονούσα καθημερινά . Όταν όμως λέω καθημερινά εννοώ κάθε μα κάθε μέρα. Είχα έναν πόνο στον…ποπό. Στο δεξί «μαξιλαράκι» για να σας δώσω να καταλάβετε. Στον μηριαίο, πιο ιατρικά και συγκεκριμένα στην έκφυση του. Αυτός συνέχιζε στον δικέφαλο, και πήγαινε μέχρι πίσω το γόνατο, ενώ έδινε κούραση και στη φτέρνα.Όσους γιατρούς είδα, και πιστέψτε με ήταν άπειροι, τα ονόματα όσων θυμάμαι είναι 7, βλέποντας το γενικό ιστορικό μου, απέδιδαν τον πόνο στο πόδι, με συνοπτικές διαδικασίες , στο εκ γενετής πρόβλημα της μέσης μου. Το οποίο ωστόσο παρουσιάζεται ….σταθερό, στις μαγνητικές από το …2007 όπου και το ανακάλυψα!

Διάγνωση και των 7; Μέση που χτυπάει πόδι. Γιατί η μέση συνήθως χτυπάει και πόδι.

Ναι, αλλά πως γίνεται όμως να μην πονάω στη μέση, ειδικά όταν κάνω καταπονητικές κινήσεις ή ασκήσεις ή σπορ, και να πονάω στο …πόδι, όταν απλά …περπατάω, στέκομαι, ή ακόμα και όταν…κάθομαι! ( Δεν μπορούσα να κάτσω για πολλούς μήνες. Έπρεπε ή να είμαι ξαπλωμένη ή να είμαι όρθια και να ρίχνω βάρος στο αριστερό πόδι…)

Μα είναι φυσικό, μου έλεγαν! Χτυπάει νεύρο…

Δύο χρόνια ξόδεψα πολλές, πάρα πολλές, χιλιάδες ευρώ, σε γιατρούς, μαγνητικές , φυσιοθεραπευτές, προκειμένου να γίνω καλά… Και δεν γινόμουν καλά. Τους άλλαζα όλους σαν τα πουκάμισα γιατί κανείς δεν με έκανε καλά…

Είχα αναγκαστεί όχι μόνο να στερηθώ τις αγαπημένες μου δραστηριότητες, αλλά είχα κόψει το θέατρο, ( δεν μπορούσα να …κάτσω!), το σινεμά, ( πήγαινα με το …μαξιλάρι μου), τις νυχτερινές εξόδους για φαγητό, τη γυμναστική, το τρέξιμο, τα πάντα… Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν …σερφ, όταν δεν με πονούσε το πόδι! Για τη μέση ουδείς λόγος! Αυτή δεν με πονούσε σχεδόν ποτέ…

Μέχρι που μία μέρα στο Σταρ, τότε που η κυρία Γκολεμά , είπε ότι το κάνω ψέματα, έχασα την αίσθηση σε ένα μεγάλο μέρος του δεξιού μου ποδιού, και ένιωσα έναν ηλεκτρικό πόνο να μουδιάζει και να παραλύει σχεδόν, το πάνω μέρος του μηρού, μέχρι τη μέση. Ήμουν κομμένη στα δύο. Δεν μπορούσα να ισορροπήσω το πάνω μέρος του κορμού μου, επομένως δεν γινόταν να σταθώ μόνη μου όρθια.

Όλοι οι γιατροί κατέληξαν σε έναν συμπέρασμα: Χειρουργείο και μάλιστα άμεσα.

Κατέρρευσα”….