Ο πρώην πυγμάχος, Μάικ Τάισον, αποκάλυψε πως βρίσκεται στα πρόθυρα του θανάτου εξαιτίας της χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη αποκάλυψε πως δίνει ακόμα αγώνα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, υποστηρίζοντας πως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί.

«Μερικές φορές είμαι κακός. Έχω κάνει πολλά άσχημα πράγματα και ζητώ συγχώρεση. Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου. Θέλω να ζήσω νηφάλιος. Δε θέλω να πεθάνω. Βρίσκομαι πολύ κοντά στον θάνατο γιατί είμαι φανατικός αλκοολικός», είπε ο Τάισον

 

miketaysoon

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε πως έλεγε ψέματα σε όλους ότι αποτοξινώθηκε. «Έλεγα ψέματα σε όλους ότι είμαι νηφάλιος, αλλά δεν είμαι. Βέβαια δεν έχω πιει ούτε έχω πάρει ναρκωτικά τις τελευταίες έξι ημέρες και για εμένα αυτό είναι ένα θαύμα. Αυτή είναι η έκτη ημέρα. Δεν πρόκειται να ξανακάνω χρήση», δήλωσε συγκινημένος.

Για την ιστορία, το 2006 αποσύρθηκε από την πυγμαχία και το 2007 συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να ακολουθήσει θεραπεία αποτοξίνωσης. Μάλιστα πέρασε 24 ώρες στο κρατητήριο και ύστερα υποχρεώθηκε σε 360 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Τέλος, δήλωσε πως ο θάνατος της κόρης του τον Μάιο του 2009 ήταν ένα χαστούκι για τον ίδιο που τον κράτησε ζωντανό, αφού μέχρι τότε είχε τάσεις αυτοκτονίας. «Δεν πίστευα ότι θα ήμουν εδώ για καιρό. Σκόπευα να αυτοκτονήσω. Έκανα υπερβολική χρήση ναρκωτικών κάθε βράδυ. Η ζωή είναι διαφορετική για μένα τώρα. Έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου, ήταν κόλαση, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι ζωντανός».