Στη σύλληψη του 43χρονου Adam Farrar προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Τέξας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κλοπή και απειλές, αναφέρει το Radar Online. Ο Farrar είναι ετεροθαλής αδελφός του Leonardo DiCpario, ο οποίος στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να κάνει καριέρα στο σινεμά.

Το ένταλμα για τη σύλληψη του είχε εκδοθεί στο Los Angeles, και ο Farrar για το λόγο αυτό είχε καταφύγει (για να κρυφτεί) στην πολιτεία του Τέξας με τη φίλη του Charity Moore, που επίσης συνελήφθη. Το ζευγάρι έχει μια 6χρονη κόρη, τη Normandie, η τύχη της οποίας αγνοείται, καθώς η οικογένεια του DiCpario δεν έχει ιδέα που έχει μεταφερθεί το παιδί μετά τη σύλληψη τον γονιών του. Ο Farrar αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και αν καταδικαστεί, να μείνει για καιρό στη φυλακή.

Όσο για τις σχέσεις του με τον Leonardo, αυτές τα τελευταία χρόνια είχαν ψυχρανθεί, αν και στο παρελθόν οι δυο τους έκαναν στενή παρέα. Πηγή αναφέρει στο Radar Online: «Η επικοινωνία τους ήταν μηδενική τα τελευταία χρόνια και δεν τα πάνε καλά».

Πάντως, είχε γίνει γνωστό ότι ο DiCpario έγινε ηθοποιός ακολουθώντας τα βήματα του μεγάλου του αδελφού, με τον οποίον μεγάλωσαν μαζί όταν η μητέρα του Leornado, Peggy, παντρεύτηκε τον πατέρα του Adam. O Adam είχε και στο παρελθόν προβλήματα με τα ναρκωτικά και είχε συλληφθεί από την αστυνομία.

O ετεροθαλής αδελφός του Leonardo DiCaprio, Adam Farrar

adelfosdi

 

moore dicaprioadelfos