Σαράντα μέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη και η εικόνα της αδελφής του σήμερα που με δυσκολία μπορεί να περπατήσει  στο μνημόσυνο που έγινε στη Χαλκίδα, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου,  δείχνει πως ήταν οι πιο δύσκολες μέρες στη ζωή των δικών του ανθρώπων.

Η  κόρη της μεγαλύτερης αδελφής του σχεδιαστή μέσα στον πόνο της και με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην κάμερα του star δηλώνοντας: «Χάθηκε η αγάπη μας. Ο άνθρωπός μας. Ήταν το όνειρό μας. Μας ομόρφαινε τη ζωή μας ο Μιχάλης. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Έχουμε καταρρεύσει όλοι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Παίρναμε ζωή μέσα από το Μιχάλη. Η έννοια μας ήταν να τον δούμε να γελάει, να τον δούμε χαρούμενο».

adelfesaslani

Οι αδερφές του είναι συντετριμμένες μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν όλα όσα έχουν συμβεί. «Ξέραμε ότι ο Μιχάλης μας περνούσε δύσκολα. Ήταν ίσως ο κόσμος πολύ σκληρός για τον Μιχάλη. Καταλαβαίναμε κάποια πράγματα αλλά ο Μιχάλης πάντα ήθελε να μας παρουσιάζει τα όμορφα της ζωής του…», συμπληρώνει η κόρη της μεγαλύτερης αδερφής του Μιχάλη Ασλάνη.

Τέλος οι δικοί του άνθρωποι ξέσπασαν που τον ξέχασαν οι φίλοι του, οι οποίοι δεν έδωσαν το παρών στο μνημόσυνό του στην Χαλκίδα.