Σε δημόσια θέα και μάλιστα μέσα από το facebook θέλησαν να σχολιάσουν το νέο της τραγούδι της Ελισάβετ Σπανού “Άλλη φάση” και την καριέρα της, ο πρώην αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου και η νυν αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μοντέλο πόσταρε στον τοίχο της ηθοποιού στο facebook ένα σχόλιο για το εάν έχει ακούσει το τραγούδι “Άλλη φάση”, χωρίς να αναφέρει κάτι περαιτέρω. Απο εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ του ζευγαριού που ομολογουμένως δεν περιμέναμε να δούμε ποτέ τουλάχιστον δημόσια!

Τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα “καυστικά” και ειρωνικά ενώ εξέφρασαν μέχρι και την “αγωνία” τους για το πότε θα κυκλοφορήσει CD η τραγουδίστρια.

 

Διαβάστε τον διάλογο που είχαν στο facebook η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου:

Δημήτρης: “Μπορείς να  μου πεις κάτι για το τραγούδι άλλη φάση;” (ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Ελισάβετ Σπανού)

-Τόνια: «χαχαχαχαχαχαχαχα»

-Δημήτρης: «Αντροχωρίστρα»

-Τόνια: «Είναι ένα άσμα εμπνευσμένο από τη ζωή. Από τη δύναμη που σου μένει στο τέλος μετά από τεράστια προδοσία και άνανδρες συμπεριφορές»  «Το ‘ άλλη φάση’ είναι διφορούμενο, άλλη φάση αυτό κι εγώ μετά άλλη φάση. Κατάλαβες;»

-Δημήτρης: «Κατάλαβα. Cd πότε θα βγάλει;»

-Τόνια: «Δεν αναφέρομαι στην αντροχωρίστρα γιατί έχω επίπεδο σαν καλλιτέχνης και ο πρώην μου γράφει τραγούδια (είμαι κακός άνθρωπος τελικά)».

Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και οι δυο τους δεν αφήνουν κανένα περιθώριο δικαιολογίας.