Οι καλοκαιρινές διακοπές όπως φαίνεται τελείωσαν για τους περισσότερους επώνυμους και αρκετοί είναι εκείνοι που έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά! Άλλοι πάλι βρέθηκαν για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο σε κάποιο νησί και άλλοι διασκέδασαν στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Την εβδομάδα που μας πέρασε στα εβδομαδιαία περιοδικά είδαμε τη Δέσποινα Βανδή και την Ευγενία Μανωλίδου με τα παιδιά της στις Σπέτσες, όπου βρέθηκαν για τον εορτασμό της Αρμάτας. Την Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, την ώρα που ταξίδευαν για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στη ΔΕΘ. Στο αεροδρόμιο και για τον ίδιο λόγο “πέτυχε” ο φακός και την Έλενα Παπαρίζου με τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη.

Αυτή την εβδομάδα είδαμε επίσης, το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά σε νυχτερινή έξοδο με τον Γιάννη Λάτσιο και την Κατερίνα Γκαγκάκη στο Κολωνάκι, αλλά και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό στη Μύκονο.

Αρκετοί ήταν εκείνοι όμως που έδωσαν το παρών και στο θέατρο, όπως οι: Μαριάννα Λάτση, Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης,  Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Κάποιοι από την άλλη, βρήκαν λίγο χρόνο και ξενύχτησαν, όπως οι: Έλενα Τσαβαλιά, Παντελής Παντελίδης, Τάμτα, Μάρκος Σεφερλής κ.α.

Οι Έλληνες επώνυμοι την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”606″]