Οριστική είναι από ότι φαίνεται η ρήξη στη σχέση της 44χρονης Jennifer Lopez και του 27χρονου συντρόφου της, Casper Smart. Το εδώ και δυόμιση χρόνια ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, αποφάσισε να δώσει τέλος στον δεσμό του, αλλά να διατηρήσει φιλικές σχέσεις.

Η αιτία του χωρισμού του δεν είναι το σκάνδαλο με τα σεξουαλικού περιεχομένου μηνύματα, που έστελνε ο νεαρός χορευτής σε μια τρανσέξουαλ, όπως όλοι φαντάζονταν, αλλά τα διαφορετικού τύπου προβλήματα που προϋπήρχαν της όλης ιστορίας ανάμεσά τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το tmz, η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει χωρίσει από το toyboy της εδώ και δύο ολόκληρους μήνες, αλλά μέχρι τώρα δε θέλησε να το δημοσιοποιήσει. Ωστόσο, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στα τέλη Μαΐου, πιασμένοι χεράκι- χεράκι! Όπως και να έχει η σχέση τους έχει πλέον λήξει και τόσο η Lopez, όσο και ο Smart θέλουν να προχωρήσουν τις ζωές τους.

Happier times: The couple were last publicly seen together on May 21 when they were pictured leaving Craig's restaurant together in West Hollywood

Η τελευταία κοινή φωτογραφία