Την αγαπημένη τους Τήνο άφησαν για λίγα 24ωρα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και ταξίδεψαν στην κοντινή Πάρο ώστε να συναντήσουν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον σύζυγό της, Μανώλη, με τους οποίους διατηρούν φιλικές και οικογενειακές σχέσεις. Όλη η παρέα έκανε αποδράσεις σε παραλίες του νησιού, έπινε τον καφέ της στη Νάουσσα και τη Παροικιά και έκανε τις βόλτες της τα βράδια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες των περιοδικών OK!, Hello και You.

Οι δυο παρουσιαστές αποδέχθηκαν την πρόσκληση της αγαπημένης μαγείρισσας για δείπνο και βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με τον κουμπάρο τους Θάνο Παράσχο και τη σύζυγό του, Ντίνα, αλλά και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό στο εστιατόριο Barbarossa.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκε η Σταματίνα με τους φίλους της, που την εκτόπισαν από την πρωϊνή ζώνη του ΑΝΤ1.

Τι είπαν Φαίη και Σταματίνα

Οι φήμες τις θέλουν να μην έχουν εδώ και καιρό τόσο στενές σχέσεις όσο παλιότερα. Το τελευταίο βράδυ της Φαίης και του Γιώργου στην Πάρο το πέρασαν μαζί, μετά από πολύ καιρό που είχαν να συναντηθούν. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!,  “οι δυο γυναίκες δεν κάθισαν σε διπλανές θέσεις, αλλά δεν έχασαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους και να συζητήσουν κυρίως για τα παιδιά τους”

[doptg id=”386″]