To τρίτο από τα τέσσερα Τσαντίρια της χρονιάς βγήκε από την Κομοτηνή, την πόλη όπου ο Λάκης Λαζόπουλος πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος σε εκείνα τα χρόνια, συγκινήθηκε και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως παρά το γεγονός ότι είχε προβάρει όλα όσα θα έλεγε δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνηση του! «Νιώθω ότι είμαι σε μια μεγάλη συνέλευση όπως παλιά! Εδώ σε αυτήν την πόλη σπούδασα, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Στην αρχή είπα και εγώ τη φράση “Δυστυχώς περάσατε Θράκη” αλλά πέρασα υπέροχα εδώ! Νομική σχολή! Προσπάθησα να μην συγκινηθώ! Το έχω κάνει τρεις φορές πρόβα! Εδώ είναι τα νιάτα μου, εδώ είναι τα βράδια μου, εδώ είναι οι ατέλειωτες συζητήσεις στη Λυσίου 5, εκεί έμενα!», είπε και κατέληξε: «Εδώ βρήκα τη σκέψη μου, εδώ βρήκα τη φωνή μου, την οποία δεν σκοπεύω να κάνω σιωπή όσους εκβιασμούς και απειλές αν δεχθώ…! Υποθετικά μιλάμε πάντα! Γιατί ο δημιουργός είναι ένας ακροβάτης και όσο μεγαλώνει η απήχησή του στο κοινό τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται το ακροβατικό του…».

Δείτε την έναρξη της εκπομπής:

Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου όμως, υπήρξε  κι ένα μικρό μπέρδεμα στον αέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», καθώς ο Λάκης Λαζόπουλος νόμιζε ότι είχαν πάει σε διαφημίσεις και η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Το μπέρδεμα του Λάκη