Άλλη μια εβδομάδα ήρθε στο τέλος της και όπως θα δείτε τα επώνυμα ζευγάρια της εγχώριας showbiz δεν έμειναν στο σπίτι. Πού πήγαν δείτε παρακάτω.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος βρέθηκαν στο opening του club-restaurant “Baraonda”, η Ρούλα Ρέβη με τον αγαπημένο της Αποστόλη Τότσικα βρέθηκαν στην παρουσίαση το προγράμματος του ΑΝΤ1. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την σύντροφό του Μαρία Εγγλέζου έδωσαν το παρών στην απονομή του 7 φορές πλατινένιου Βασίλη Καρρά. Ο Φοίβος με την σύζυγό του και τα παιδιά τους έκαναν βόλτες στην Κηφισιά, όπως και ο Ανδρέας Φουστάνος με τη νέα του σύντροφο.

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο φωτογραφικός φακός “πέτυχε” την Εύη Φραγκάκη με τον σύζυγό της σε παιδικό πάρτι με το παιδί τους σε γνωστό εμπορικό  κέντρο, τον Γιάννη Μαρακάκη με τη Σοφία Μαντούβαλου στην παραλία (!), τον Αντώνη Νικοπολίδη με την σύζυγό του Βάσω Στασινού να κάνουν τα ψώνια τους στο Μαρούσι,  τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη στο Μέγαρο Μουσικής, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για φαγητό στα νότια προάστια, τον Νικόλαο με την Τατιάνα που επέστρεψαν μόνιμα στην Αθήνα να κάνουν βόλτες, την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Μπρούνο Τσιρίλο στην θεατρική παράσταση “HANGOVER IV”. Τη Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη σε χαλαρές στιγμές, τον Πέτρο Κωστόπουλο με την Τζένη Μπαλατσινού να κάνουν βόλτες και ψώνια σε εμπορικό κέντρο. Τη Σόφη Πασχάλη με τον νέο της συνοδό στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου στη Γλυφάδα “RN7”.

 

Δείτε πού πήγαν τα επώνυμμα ζεγάρια την εβδομάδα που μας πέρασε

[doptg id=”834″]