Η γνωστή τραγουδίστρια έχοντας χάσει όλα τα περιττά κιλά, μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό “FORMA” για τη  μάχη που έδινε για χρόνια, μέχρι να πετύχει το ιδανικό για την ίδια βάρος.

“Πριν από 5 χρόνια περίπου, λόγω κάποιων προβληµάτων υγείας που αντιµετώπιζα χρειάστηκε να πάρω κορτιζόνη και πήρα πάνω από 10 κιλά. Για µια περίοδο, µάλιστα, µε πήρε τόσο πολύ από κάτω ψυχολογικά που αντί να το παλέψω το έριχνα ακόµα περισσότερο στο φαγητό, µε αποτέλεσµα να βρίσκοµαι σε έναν φαύλο κύκλο όπου τα κιλά µού έριχναν την ψυχολογία και η κακή ψυχολογία µου «χάριζε» και άλλα κιλά. Κάποια στιγµή όµως υπερίσχυσε µέσα µου το ότι ο εαυτός µου δεν µου άρεσε καθόλου, έτσι αποφάσισα να το αντιµετωπίσω. ∆εν ήταν εύκολο και µου πήρε καιρό να επανέλθω στο κανονικό µου βάρος. Και επειδή ενδιάµεσα πέρασα από πολλά στάδια µάχης και δοκίµασα διάφορες δίαιτες, κατέληξα στο συµπέρασµα ότι µόνο µε σωστή διατροφή και χωρίς υστερίες και υπερβολές µπορείς να χάσεις κιλά και να έχεις ένα σωστό, υγιές και µακροχρόνιο αποτέλεσµα” είπε χαρακτηριστικά η Κρυσταλλία.

670_ca2e06f4-b26e-4121-af6a-b66f9e2f05da

 

Προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή µου και να είµαι σε ένα πρόγραµµα γιατί όταν το κάνω αυτό αισθάνοµαι πολύ καλά. Επίσης κατά καιρούς διανύω περιόδους που δοκιµάζω διάφορα διατροφικά µοντέλα, πάντα στο πλαίσιο του µέτρου. Εδώ και ένα χρόνο, για παράδειγµα, δεν τρώω κρέας και ακολουθώ ένα πρόγραµµα ωµοφαγίας. Μαγειρεύω λοιπόν όσο λιγότερο γίνεται τα φαγητά, τρώω πολλές σαλάτες, φρούτα, ξηρούς καρπούς, αβοκάντο, σοκολάτα από χαρούπι κ.τ.λ., χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι δεν θα φάω κρέας ή κανονικό γλυκό αν το θελήσω. Απλώς µε κάνει να νιώθω πολύ καλά, έχω περισσότερη ενέργεια και δεν νιώθω να µου λείπει κάτι αφού παίρνω όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από άλλες πηγές” πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

267_9dcbfc5d-a435-4020-9fce-e0f1a827e8e0