Η εβδομάδα τελείωσε και ήρθε η ώρα να δούμε πού πήγαν αλλά και τι έκαναν τα ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Άλλοι παντρεύτηκαν, άλλοι έκαναν ψώνια και άλλοι έδωσαν το παρών σε events.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα κολεξιόν ρούχων της έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο Γιώργος Λιανός με τη γυναίκα της ζωής του Ανθήν Ανδροτσάκη και τα παιδιά τους βγήκαν βόλτα στα βόρεια προάστια, ο Πάνος Βλάχος με την αγαπημένη του και επίσης ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απόλαυσαν τον καλό καιρό στα νότια προάστια, κάνοντας βόλτα χέρι-χέρι.  Ο Πρέτραγκ Στογιάκοβιτς με τη σύζυγό του Αλέκα Καμηλά έκαναν αγορές σε εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια, ο  Κώστας Αποστολάκης εθεάθη στο θέατρο με τη σύζυγό του και ο Νίκος Βουρλιώτης με την Όλγα Καρπαθάκη έκαναν αγορές μέρα μεσημέρι στση Γλυφάδα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε σε νυχτερινή έξοδο και τον Κώστα Γκρέκα με την σύζυγό του Έλενα Βαζούρα, αλλά και τον Σταμάτη Γονίδη με την Κατερίνα.

Η Χριστίνα Λαμπίρη με τον αγαπημένο της σύζυγο Θανάση Αδαμόπουλο γιόρτασαν τον ένα χρόνο του καταστήματος ρούχων που διατηρούν στο εκπτωτικό χωριό, ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά πέρασαν λίγες χαλαρές στιγμές στη Βουλιαγμένη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την ετοιμόγεννη Κατερίνα έκαναν τις τελευταίες τους αγορές.

Την εβδομάδα που μας πέρασε τα σκαλιά του δημαρχείου ανεβηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τη Βάσω Λασκαράκη στο Μαρούσι ενώ τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Είδαμε αποκλειστικά στο govastileto.gr τις χαλαρές στιγμές στη Γλυφάδα του ερωτευμένου ζευγαριού Αντώνη Ρέμου- Υβόννης Μπόσνιακ, ενώ ο φακός των εβδομαδιαίων περιοδικών εντόπισε την Αννίτα Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα με casual ντύσιμο να περπατούν κοντά στο σπίτι τους. Την Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο είδαμε για ψώνια στην Κηφισιά, αλλά και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Μιχάλη Γιγιντή στο Μαρούσι.  Τέλος σε παιδικό πάρτι με την κόρη τους βρέθηκαν ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε πού πήγαν την εβδομάδα που μας πέρασε τα ζευγάρια της showbiz

[doptg id=”888″]