Άλλη μία εβδομάδα πέρασε και τα επώνυμα ζευγάρια της εγχώριας showbiz δεν έμειναν στο σπίτι. Ο φωτογραφικός φακός “πέτυχε” την Πέγκυ Ζήνα, λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν, να διασκεδάζει στο “Ποσειδώνιο”  με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

Είδαμε τη βάφτιση της Υβόννης Μπόσνιακ στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Αντώνη Ρέμο.

Ο Γιώργος Λιανός παρέλαβε τη σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη, η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο τους και επέστρεψε στο σπίτι μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Στην ροκ όπερα “Dragon”, στο Θέατρο Βράχων, βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Ο Κώστας Γκρέκας με τη σύζυγό τουΈλενα Βαζούρα ταξίδεψαν στο Λουτράκι για τα εγκαίνια της μπουτίκ της Έλσας Τόλη. Η Εύη Αδάμ με τον σύντροφό της Ραμίρο Ρομέρο διασκέδασαν σε γνωστό παραλιακό κλαμπ. Στη Γλυφάδα διασκέδασε και ο Σταμάτης Γονίδης με την σύζυγό του Κατερίνα.

Ο Γιάννης Αμανατίδης  με την εντυπωσιακή συνοδό του διασκέδασαν στον Αντώνη Ρέμο. Την εβδομάδα που πέρασε είδαμε τον  Νίκο Αναδιώτη στο πάρκο με την ετοιμόγεννη σύζυγό του σε χαλαρές και τρυφερές στιγμές.

Στις Βάκχες είδαμε την Κάτια Ζυγούλη, που απόλαυσε τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά ως Θεό Διόνυσο. Εκεί ήταν και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με την αγαπημένη του Αθανασία Σμαραγδή.

Η Ναταλία Γερμανού απόλαυσε την τελευταία παράσταση “Άνδρες έτοιμοι για όλα” στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της Μάνος Ιωάννου.

Τέλος, είδαμε την Ευγενία Νιάρχου σε χαλαρές στιγμές με τον Χρήστο Οικονόμου αλλά και την Αθηνά Ωνάση αχώριστη από τον σύζυγό της.

 

Δείτε τι έκαναν και πού βρέθηκαν τα επώνυμα ζευγάρια την περασμένη εβδομάδα

[doptg id=”664″]