H Ράνια Θρασκιά σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την πρεμιέρα του “Just the 2 of us” όπου συμμετέχει ενώ σχολίασε και την κριτική του Γιώργου Θεοφάνους.

«Πάλι καλά που δεν μου έβαλε τρία και έμεινε στο τέσσερα. Είμαι χαρούμενη, πάντως, γιατί πάμε να καθιερώσουμε νέο trend. Το “Θρασκιοφέρνεις” του Θεοφάνους θα μείνει ως ατάκα. Δεν μπορώ να αγχωθώ, ούτε να το δω ανταγωνιστικά, θέτοντας υψηλούς στόχους, γιατί έτσι θα χάσω τη χαρά και την ψυχή που έχω βάλει μέσα σε αυτό το show. Με είχαν προσεγγίσει εδώ και πολύ καιρό. Αρχικά, δεν το τριβέλισα καθόλου στο μυαλό μου, καθώς το “όχι” ήταν πολύ σίγουρο για μένα. Είχα πολύ μεγάλες αντιστάσεις απέναντι σε αυτό. Τελικά, επειδή μιλούσα με την Έλενα (σ.σ. Κατραβά), την οποία εμπιστεύομαι, σκέφτηκα “για να επιμένει τόσο, μάλλον για καλό μου είναι, επομένως ας ρίξω τις άμυνες”».

Και πρόσθεσε στο People με χιούμορ: «Κυρίως τραγουδάω στο αυτοκίνητο. Εκεί ερμηνεύω τα μεγάλα μου σουξέ, κουνάω μαλλιά, τα κάνω βιντεοκλίπ».

 

thraskia

Και αν της πρότειναν να είναι η παρουσιάστρια του show ή να καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής; «Θα ήμουν πολύ θετική και χαρούμενη και γι’ αυτούς τους ρόλους. Αν, πάντως, με ρωτούσαν «ποιον θα μας πρότεινες;», θα πρότεινα τη Ζέτα Μακρυπούλια για την παρουσίαση. Εμένα θα με πρότεινα για άλλα προγράμματα, κοινωνικές ή infotainment εκπομπές, ή για άλλα project, διαφορετικά».

Όσο για το αν θα έκανε πρωινό; «Φυσικά, αλλά το δικό μου πρωινό θα το έκανα με περισσότερες δόσεις πληροφορίας. Aν με καλούσαν να αναλάβω ένα συγκεκριμένο φορμάτ, θα πήγαινα με χαρά και τιμή, αλλά μέσα στην πορεία της εκπομπής θα έβγαζα κομμάτια της δικής μου προσωπικότητας. Ο κάθε άνθρωπος έχει δυνατές πλευρές, στις οποίες στηρίζεται. Δεν θα έκανα καμιά κοσμογονία στο πρωινό» ανέφερε.