Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη και μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly για την προσωπική του ζωή, αλλά και τις σχέσεις που κρατάει με τις συντρόφους του όταν η σχέση τελειώνει.

«Κυνηγώ τον έρωτα!.Έχω υπάρξει και θήραμα. Με έχει κερδίσει γυναίκα, στην οποία δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία με την πρώτη ματιά. Δεν με ιντρίγκαρε τόσο ότι ήταν όμορφη, όσο το μυαλό της. Βέβαια, προτιμώ να απλώσω τα δίχτυα μου και ας φάω πόρτα».

Πως διαχειρίζεται το φλερτ;  «Άλλοτε κερδίζω και άλλοτε χάνω. Έτσι είναι η ζωή! Το φλερτ είναι ένα πολύ ζωντανό και δυνατό στοιχείο στη ζωή μου».

Σχετικά με τις επαφές που κρατά με τις πρώην συντρόφους τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο ίδιος είπε: «Λογικό είναι πως όταν τελειώνει μια σχέση, οι άνθρωποι απομακρύνονται. Δεν έχω τις στενότερες επαφές, αλλά ούτε γινόμαστε εχθροί».

Ο ίδιος δε δίστασε να μιλήσει και για την Κατερίνα Παπουτσάκη «Της εύχομαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που προχώρησε στη ζωή της και έκανε παιδί. Μακάρι να είναι ευτυχισμένη, να μείνει με τον άντρα της και να κάνουν και άλλα παιδιά. Εύχομαι στο μέλλον να δουλέψουμε ξανά, γιατί συνεργαστήκαμε εξαιρετικά με την Κατερίνα. Χαίρομαι όταν ακούω για ανθρώπους που ήμασταν μαζί ότι έχουν προχωρήσει τη ζωή τους και να δημιουργούν. Ελπίζω να χαίρονται και αυτοί για μένα και να μην μου κάνουν βουντού!».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τις δηλώσεις που έκανε η τραγουδίστρια, ο ίδιος  δήλωσε χαρακτηριστικά : «Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο για αυτό γιατί ανακυκλώνεται αυτή η ιστορία. […] Είχα μια σχέση και ήμουν εκεί».