Στην είσοδο του γνωστού Studio Pilates στην Νέα Ερυθραία ξεπροβάλλει η γνώριμη φιγούρα μιας πανέμορφης νεαρής γυναίκας. Λίγα λεπτά αργότερα σκάει μύτη ένας καστανόξανθος άντρας.

Κοιτάζοντας λίγο πιο προσεκτικά –με μεγάλη έκπληξη– διαπιστώνουμε ότι το ζευγάρι είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, διαβάζουμε στο περιοδικό YOU το οποίο στις αρχές φθινοπώρου είχε αποκαλύψει τη νέα λατρεία της παρουσιάστριας με τη γυμναστική. Και ιδού οι αποδείξεις! Τα ευεργετικά αποτελέσματα των ασκήσεων πάνω στο κορμί της είναι ολοφάνερα και σε συνδυασμό με το ότι περνά προσωπικά μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της κάνουν και το πρόσωπό της να λάμπει. Η Ελένη είναι μια γυναίκα ηλικίας 43 χρόνων που μέρα με τη μέρα δείχνει όλο και πιο όμορφη, πιο γοητευτική.

Η παρουσιάστρια το ’πε και το ’κανε, οτιδήποτε περιττό σε κιλά και λίπος το «πέταξε» και κυριολεκτικά «έχτισε» σώμα. Εξάλλου φημίζεται για το τρομερό πείσμα αλλά και για τη μεγάλη θέληση που έχει και όταν καταπιάνεται με κάτι δεν το εγκαταλείπει. Για πρώτη φορά -όπως δήλωσε και η ίδια- ασχολήθηκε με τη γυμναστική, και πιο συγκεκριμένα με τις Pilates. Το ζευγάρι Ελένη και Μάκης τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, κυρίως πολύ πρωινές ώρες, περνούν την είσοδο του studio. Η Ελένη τελειώνοντας τη γυμναστική της, που κρατά περίπου μία ώρα, φεύγει με το αυτοκίνητό της και πηγαίνει κατευθείαν στο κανάλι για την εκπομπή. Και φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές που μπαίνει τρέχοντας μέσα στο πλατό και με μικρή καθυστέρηση αφού το μάθημά της βρέξει χιονίσει δεν το χάνει με τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι πηγαίνοντας για τις γιορτινές μέρες στις Μαλδίβες θα εντυπωσιάσει.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο να βγαίνουν από το γυμναστήριο

[doptg id=”1146″]