Μπορεί χθες, όπως έγραψε το govastileto.gr ο Μάνος Ψαλτάκης να δικαιώθηκε από την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, για το τραγούδι της Eurovision “My Number One”, ωστόσο ο ίδιος δε φαίνεται να στατατά εδώ.

Ο Μάνος Ψαλτάκης υποστήριζε πως το τραγούδι ήταν δικό του και πως ο Χρήστος Δάντης έκλεψε την πνευματική του ιδιοκτησία. Η υπόθεση λοιπόν κατέληξε στα δικαστήρια και η πρωτόδικη απόφαση ήταν καταδικαστική για τον Χρήστο Δάντη ο οποίος στη συνέχεια άσκησε έφεση.

Ο συνθέτης μιλώντας στην εφημερίδα Espresso δήλωσε σχετικά με το θέμα: “Εμένα με ενδιέφερε η πρωτόδικη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, το οποίο με δικαίωσε. Αναφέρει ότι είναι καθαρά, κλεμμένο το τραγούδι και κάθε φορά που ο Χρήστος Δάντης λέει πως είναι δικό του, θα πληρώνει 1.000 ευρώ… Και στο Εφετείο να πάει, κακό δικό του θα κάνει. Αν θυμάστε στις συνεντεύξεις μου από τότε έλεγα κακό της κεφαλής του, γιατί δεν επιθυμούσα να κάνω τίποτα, αυτός ήθελε να κάνει μαγκιές… Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά, γιατί είμαι αρκετά μάγκας και έξυπνος να ζω και χωρίς αυτά...».