Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso” ο γάμος της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Πασχάλη Τσαρούχα φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να μην μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

Το ζευγάρι έχει καιρό να κάνει μαζί δημόσια εμφάνιση, ενώ ο Πασχάλης Τσαρούχας βρίσκεται συνεχώς στη Λάρισα, όπου από τις 21 Δεκεμβρίου θα «ανεβάσει» στο «Θεσσαλικό Θέατρο» την θεατρική παράσταση «Οικογένεια Τοτ».

Από την άλλη, η Θεοφανία Παπαθωμά πηγαινοέρχεται στα δικαστήρια, μιας και πλέον ασχολείται επαγγελματικά, με την άλλη της μεγάλη αγάπη, τη δικηγορία. Η ηθοποιός, λόγω της οικονομικής έχει αφιερωθεί στο δικηγορικό επάγγελμα, το οποίο σπούδασε άλλωστε, αφού είναι πτυχιούχος Νομικής.

Αυτό το διάστημα η ηθοποιός κάνει την πρακτική της άσκηση στο δικηγορικό γραφείο του Χάρη Οικονομόπουλου, ενώ παρακολουθεί στενά, όλες τις σημαντικές υποθέσεις που χειρίζεται ο δικηγόρος.

Η ίδια σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, δεν επιβεβαιώνει ούτε και διαψεύδει τις φήμες που θέλουν το γάμο της να περνάει σοβαρή κρίση. Όπως και να’χει ο χρόνος θα δείξει…