Την δεύτερη κόρη τους βάφτισαν το πρωί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου,  η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης,  στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Βούλα με νονά της μικρής τη Σόφη Πασχάλη.

Το παρών στο μυστήριο έδωσαν τόσο οι συγγενείς του ζευγαριού, όσο και πολλοί επώνυμοι, που βρέθηκαν εκεί και ευχήθηκαν στην Ευαγγέλια-Ερωφίλη και στους γονείς της να τους ζήσει. 

Ο φακός του govastileto.gr  ήταν εκεί και ανάμεσά τους “πέτυχε” την Καίτη Γαρμπή, τη Ζέτα Δούκα, αλλά και τον Θανάση Ευθυμιάδη με τις κόρες του.

Η νονά της μικρής η Σόφη Πασχάλη, επέλεξε να φορέσει ένα στενό φούξια φόρεμα και η Νίνα Λοτσάρη μια εντυπωσιακή τιρκουάζ τουαλέτα. Η μαμά της Ερωφίλης-Ευαγγελίας μιλώντας στην κάμερα του star, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι νιώθω απίστευτο άγχος σαν να δίνω παράσταση!»

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς Κωνσταντίνος Σκορδάλης απάντησε για την επιλογή του ονόματος της μικρής: «Το ”Ερωφίλη” το ήθελε η μαμά και το ”Ευαγγελία” είναι από την μητέρα της Νίνας και τον πατέρα μου, που τον λένε Ευάγγελο».

Μετά το μυστήριο ακολούθησε και το μεγάλο beach party με θέμα την Hawaii όπου οι καλεσμένοι απήλαυσαν φαγητό και cocktails. 

Δείτε το άλμπουμ της βάφτισης της δεύτερης κόρης της Νίνας Λοτσάρη και του Κωνσταντίνου Σκορδάλη

[doptg id=”613″]