Οικογενειακές στιγμές απολαμβάνουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μαζί με το γιο τους Γιάννη, στην Τήνο. Το ζευγάρι, έχοντας υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 δεν έχει κανένα πονοκέφαλο και χαίρεται το καλοκαίρι στο εξοχικό που αγόρασαν πέρσι στο νησί που αγάπησαν πολύ.

Σε όλα τα περιοδικά που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα υπάροχυν φωτογραφίες του ζευγαριού στην παραλία. Θαλάσσια σπορ, χαλάρωση, ηλιοθεραπεία. Η Φαίη με το άψογο κορμί της και τα διαφορετικού στυλ μαγιό, που διαλέγει σε κάθε εμφάνιση, τραβάει τα βλέμματα και τον φωτογραφικό φακό.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Γιώργο, ο οποίος δεν αποκλείεται να γελάει βλέποντας τον εαυτό του διαφορετικό σε κάθε ένα από τα περιοδικά! Όλοι συμφωνούν ότι τα έχει τα κιλάκια του -οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες, αλλά και ο ίδιος ομολογεί ότι του αρέσουν οι μεζέδες και κατά καιρούς μπαίνει στη διαδικασία της διατροφής-, αλλά η εικόνα στο κάθε περιοδικό είναι αλλιώτικη. Προφανέστατα έχει να κάνει με τον γραφίστα που επεξεργάζεται την εικόνα…

Αλλού είναι πιο “χαλαρός”, αλλού πιο “μαζεμένος”, αλλά παντού απολαμβάνει τις διακοπές του. Και πολύ καλά κάνει, αφού ο χειμώνας που έρχεται θα είναι ιδαίτερα απαιτητικός.

Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές τους στην Τήνο

[doptg id=”343″]

 

 

Πηγή φωτογραφιών: You, OK!