Δυο μήνες είχαμε να δούμε την Kim Kardashian αφότου έγινε μητέρα, αλλά η τηλεπερσόνα την έκανε την έκπληξη, και αντί να εμφανιστεί σε κάποιο κοσμικό gala ή εκπομπή, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τη νεογέννητη κόρη της, North σε… κηδεία!

Μαμά και κόρη πήγαν να πουν το «τελευταίο αντίο» στον παππού του Kanye West, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών.

κιμκηδεια1

Ντυμένη στα μαύρα αλλά πάντα κομψή και περιποιημένη, έχοντας καλύψει την κορούλα της με μια κουβερτούλα για να μην φαίνεται, η 32χρονη Kim έτρεξε στο πλευρό του συντρόφου και πατέρα του παιδιού της, προκειμένου να τον στηρίξει σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

κιμκηδεια3

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η star έχει καταφέρει να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, αν και πολλοί σχολίασαν αρνητικά τον τρόπο που κρατούσε το μωρό της, χαρακτηρίζοντας τον μάλλον αδέξιο!

κιμκηδεια4

Όσο για το πώς είναι η κορούλα τους North μιας και το προσωπάκι της δεν είδαμε; Άτομα που ήταν παρών στην τελετή, την περιέγραψαν ως ένα πολύ όμορφο μωρό, με σοκολατί χρώμα δέρματος και πολλά μαλλιά.