Δεν πέρασαν δύο μέρες από τότε που ο Πέτρος Κωστόπουλος αρνήθηκε να προβάλλει στην εκπομπή του ένα βίντεο που “έδινε συνέχεια” στην κόντρα Λιάγκα-Ρόκκου και τελικά σήμερα είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον γνωστό τραγουδιστή με τον οποίο συζήτησε εκτενώς το θέμα.

Ο Στέλιος Ρόκκος με τη σειρά του δε δίστασε να κάνει πολύ αιχμηρές δηλώσεις για τον Γιώργο Λιάγκα, τα οποία η ομάδα του “Δέστε τους” σχολίασε.

Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε αρχικά: «Ξέρετε κάτι; Εγώ θέλω να πω στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι μου θύμισε παλιά, καλή τηλεόραση, που φτιάχνεις την ίντριγκα μόνος σου, κλιμακώνεις μόνος σου και κάποια στιγμή φέρνεις και τον καλεσμένο στην εκπομπή και γίνεται η κορύφωση. Είχα χρόνια να το δω αυτό. Μπράβο του!», ενώ συμπλήρωσε: «Το έστησε πάρα πολύ ωραία. Το πάει σιγά σιγά μια εβδομάδα. Το χτίζει πάρα πολύ καλά. Εγώ δεν το περίμενα. Είναι σαν να έχει χρόνια πείρα στην τηλεόραση».

Με τη Μαρία Ηλιάκη συμφώνησε και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε: «Μα, έχει πείρα ο Κωστόπουλος. Έχτιζε ίντριγκα στα περιοδικά τόσο καιρό. Είναι λίγο αστείο που είπε ότι δεν θα παίξει το βίντεο και τελικά τον είχε καλεσμένο».