Η τύχη χαμογέλασε πλατιά σε ένα κουταβάκι που είχε βρεθεί να περιφέρεται αδέσποτο κάπου στην Πάτμο. Από το αβέβαιο μέλλον που το περίμενε, θα ζήσει ζωή χαρισάμενη και μάλιστα με… πριγκιπικές τιμές, αφού αποτελεί πλέον μέλος γαλαζοαίματης οικογένειας! Ο μικρός σκυλάκος που φιλοξενούταν στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Πάτμου «Mondo Cane Animal Welfare Society» συγκίνησε τον γιο του πρώην βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, πρίγκιπα Νικόλαο, και τη σύζυγό του Τατιάνα, που βρέθηκαν στο νησί της Αποκάλυψης κι έτυχε να επισκεφθούν τον χώρο φιλοξενίας των αδέσποτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το γαλαζοαίματο ζευγάρι, που είναι γνωστό για τα φιλοζωικά αισθήματά του, είχε αποφασίσει να υιοθετήσει ένα σκυλάκι. Όταν είδαν τον μικρούλη, τον οποίο οι υπεύθυνοι του συλλόγου είχαν βαφτίσει λόγω του χρώματός του «Ντάκο», από το γνωστό κρητικό έδεσμα, τον… ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά!

Κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη του συλλόγου, προχώρησαν άμεσα οι διαδικασίες για την υιοθεσία του κουταβιού, το οποίο ο Νικόλαος και η Τατιάνα πήραν μαζί τους πριν από μερικές ημέρες, όταν έφυγαν από την Πάτμο. Από τα σκουπίδια και τα χώματα όπου περιφερόταν διακινδυνεύοντας καθημερινά τη ζωή του, ο «Ντάκος» έγινε ξαφνικά… πριγκιπόπουλο.

t35t5w3twer_2