Συνεχίζοντας την κρουαζιέρα της στα Δωδεκάνησα με τη θαλαμηγό “Quintessa” του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Πάτμο.

Παρότι έμεινε για λίγες μόνο ώρες, η άφιξη της 43χρονης παρουσιάστριας συζητήθηκε ιδιαίτερα, με αφορμή την επίμονη εκδήλωση ενδιαφέροντος ενός θαυμαστή της.

“Στη διάρκεια της βόλτας της στη Σκάλα, βρέθηκε σε κατάστημα με τουριστικά είδη. Εκεί την πλησίασε ένας εύσωμος άντρας, ο οποίος της αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της. Η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε στην αρχή με χιούμορ και χαμόγελο, όμως εκείνος δεν σταμάτησε, αντίθετα την ακολούθησε παρενοχλώντας την. Αυτό την έκανε να θυμώσει και με το δίκιο της και έχασε την υπομονή της. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σκάφος, γιατί φοβήθηκε για την ασφάλειά της” μαρτυρά κάτοικος της περιοχής.

Όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ, στη θαλαμηγό φιλοξενήθηκαν εκτός από τη μητέρα της Ζέτα, το γιο της Άγγελο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και ο πατριός της Στέλιος Μισόκαλος μαζί με τον αδελφό της παρουσιάστριας Θοδωρή Μισόκαλο και την σύντροφό του Χαριτίνη.

H Ελένη Μενεγάκη με την οικογένειά της και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Πάτμο

[doptg id=”463″]