Το θέμα της σημερινής μέρας ήταν η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε επιχειρηματίας αυτοκινήτων στο Παλαιό Φάληρο. Στο Διαδίκτυο αναρτήθηκαν δεκάδες θέματα που μιλούσαν για την επίθεση και ο άνθρωπος που υποδείκνυαν ως θύμα είναι ο Σέρος Μύρτας, γνωστός επιχειρηματίας με το ίδιο επαγγελματικό αντικείμενο, αλλά  πολύ γνωστότερος στους κοσμικούς κύκλους.

Η σχέση του στο παρελθόν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και πολλές άλλες καλλίγραμες κυρίες του μόντελινγκ έκανε το όνομά του να γράφεται στις εφημερίδες και τα περιοδικά, κάτι που προφανώς είναι πιο “πιασάρικο” για όσους θέλουν περισσότερα “κλικ”. Το zougla.gr  ήταν εκείνο που αναφέρθηκε στο σωστό όνομα και, μάλιστα, επικοινώνησε πρώτο με τον Σέρο Μύρτα, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το επεισόδιο και βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Το ρεπορτάζ του zougla.gr ήταν το πρώτο ολοκληρωμένο, σχετικά με το γεγονός, που αναρτήθηκε.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ για τον επιχειρηματία που δέχθηκε την επίθεση και ανταπέδωσε τα πυρά στους δράστες, πατώντας εδώ.