Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη και ο αγαπημένος της, Μάκης Παντζόπουλος, για ένα Σαββατοκύριακο δεν βρέθηκαν στον επίγειο παράδεισό τους, τα Άχλα της Άνδρου, αλλά στα μπουζούκια. Συγκεριμένα, το περασμένο Σάββατο ο φωτογραφικός φακός του HELLO! συνέλαβε το ζευγάρι στο «Thalassa People’s Stage» όπου εμφανίζεται με τεράστια επιτυχία ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τους «Vegas».

 24186da4b2550eba5f17d24457da5bb1

Η παρουσιάστρια για άλλη μια χρονιά διοργάνωσε την ετήσια νυχτερινή έξοδο για τους φίλους και τους συνεργάτες της εκπομπής της. Ανάμεσά τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία συνεργαζόταν πέρυσι με την Ελένη και από τότε διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Φέτος, στην ετήσια νυχτερινή έξοδο της Ελένης με τους συνεργάτες της ήταν και ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς. Η παρουσιάστρια άλλωστε είναι γνωστό ότι διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί του. Μάλιστα ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι η Ελένη Μενεγάκη παραμένει στον Alpha καθώς έχει κάνει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού για την επόμενη σεζόν.