Ένα…διαζύγιο ήταν αρκετό να κάνει έξαλλη την Ελένη Μενεγάκη, σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Αυτή τη φορά όμως, δεν πρόκειται για το δικό της διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά για ένα χολιγουντιανό! Τι έγινε λάθος;

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε για τη σχέση του Michael Douglas και της Katherine Zeta Jones. Αρχικά, ο Γρηγόρης ανέφερε την λέξη «διαζύγιο», κάτι που αμέσως έκανε έξαλλη την Ελένη, η οποία έσπευσε να τονίσει: «Δεν μιλάμε για διαζύγιο που έκανε αίσθηση γιατί δεν πήραν διαζύγιο. Είπαν ότι βρίσκονται ένα διάστημα χωριστά, όχι να βάζουμε και λόγια»!

Την ατάκα της ακολούθησε και συνέχεια. Γυρνώντας το κεφάλι της στο μόνιτορ που βρίσκεται στην ευθεία με εκείνη, είδε τον τίτλο που είχε βάλει η αρχισυντάκτριά της στο θέμα, ο οποίος έλεγε: «Ακύρωσαν το διαζύγιό τους». Και βέβαια δεν κρατήθηκε και απευθύνθηκε στο κοντρόλ εμφανώς εκνευρισμένη, λέγοντας:  «Παιδιά τι γράφετε από κάτω; Οι άνθρωποι δεν πήραν ποτέ διαζύγιο. Μην γράφουμε ότι θέλουμε, σας παρακαλώ»

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα