Για πρώτη φορά, η Daily mail δημοσιεύει ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό από την παιδική ηλικία της διάσημης ηθοποιού, όταν εκείνη ήταν ακόμα μόλις 11 ετών. Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, η  Julia Roberts ποζάρει για μία αναμνηστική φωτογραφία τα Χριστούγεννα, ενώ ο πατριός της Michael Motes, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον της σταρ την κακοποιούσε ενώ ήταν μικρή, στέκεται ακριβώς από πάνω της με βλέμμα μοχθηρό και ένα τσιγάρο στο χέρι.

juliapatrios

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, ως μικρό κοριτσάκι φοβόταν και περιφρονούσε τον πατριό της ο οποίος συν τοις άλλοις ήταν και αλκοολικός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη ζωή της ίδιας και των αδελφών της έναν εφιάλτη, παρ’ όλο που η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ γι’ αυτό.

 Ο Michael Motes σήμερα (ο πατριός της Julia Roberts)

patrios

Και να σκεφτεί κανείς ότι στη νέα της ταινία, η ηθοποιός υποδύεται μία κόρη που επιστρέφει στο πατρικό της για την κηδεία του πατέρα της και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την αιώνια προβληματική οικογένειά της. Πάντως, ο πατριός της, σήμερα συνεχίζει να ζει στην περιοχή Smyrna στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών και αν και είναι 68 ετών, δείχνει πολύ καταπονημένος σαν να ήταν 100 ετών. Λέγεται δε πως ο Michael Motes ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει βιβλίο για τη ζωή του με την σούπερ σταρ του κινηματογράφου, κάτι που αν γίνει, σίγουρα θα τρομοκρατήσει την Julia Roberts η οποία όλα αυτά τα χρόνια κάνει ό,τι μπορεί για να τον ξεχάσει.

Η Julia Roberts στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

julia2