Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στο “Μες Στην Καλή Χαρά”, το πρωί της Κυριακής 6 Οκτώβρη, και άφησε κάποιες αιχμές για την προηγούμενη παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού.

Κατά την είσοδό του στο πλατό, ο γνωστός τραγουδιστής άρχισε να κοιτάζει το σκηνικό ρωτώντας ειρωνικά «Πού είναι η Γερμανού; H Γερμανού δεν είναι εδώ;», ενώ όταν ο Παύλος Σταματόπουλος του απάντησε χιουμοριστικά ότι την κρύβουν πίσω από τα έπιπλα, εκείνος σχολίασε: «Θα φύγω!».

Η Κατερίνα Καραβάτου, εμφανώς αμήχανη, προσπάθησε να προσπεράσει τα σχόλια του τραγουδιστή με εκείνον να της απαντά: «Μήπως έρθει αργότερα; Όχι, εγώ νόμιζα πως θα είναι εδώ, γι’ αυτό ήρθα!», αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον ρώτησε γιατί, εφόσον ψάχνει τη Ναταλία Γερμανού, δεν είχε έρθει την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν που παρουσίαζε εκείνη την εκπομπή. Τότε ο Πάνος Καλίδης σχολίασε σαρκαστικά: «Ήρθα φέτος που η εκπομπή έγινε πιο νεανική».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάνος Καλίδης και η Ναταλία Γερμανού δεν έχουν καλές σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσίως έχει κάνει ειρωνικά σχόλια ο ένας για τον άλλον.