Η Εύα Αντωνοπούλου λατρεύει τα ταξίδια και προσπαθεί να βρίσκει πάντα χρόνο προκειμένου να τα απολαμβάνει μαζί με το σύζυγό της, Παναγιώτη Αρκουμανέα. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι δυο τους έκαναν ένα ταξίδι-αστραπή στη Ρώμη, την αιώνια πόλη που εκπέμπει μια γοητεία μοναδική και μαγεύει κάθε επισκέπτη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που μετρά μόλις λίγους μήνες έγγαμου βίου, έκανε βόλτες στη Fontana di Trevi αλλά και στην Piazza di Spagna με τα πιο κομψά καταστήματα που λειτουργούν στη γύρω περιοχή, είδαν τις βιτρίνες που είχαν βάλει τα γιορτινά τους, πέρασαν όμορφες ρομαντικές στιγμές και αργά το βράδυ της Κυριακής επέστρεψαν στην Αθήνα.

Πριν από μερικές μέρες ο φωτογραφικός φακός του HELLO! απαθανάτισε την Εύα Αντωνοπούλου στο Καλλιμάρμαρο ντυμένη με φόρμα και αθλητικά παπούτσια να αθλείται. Το τρέξιμο και η ποδηλασία αποτελούν τα αγαπημένα της σπορ και επιδίδεται σε αυτά αρκετές φορές την εβδομάδα είτε μόνη είτε συντροφιά με φίλες της. Άλλωστε ο αθλητισμός τη βοηθά ώστε να διαιτηρεί το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε την Εύα Αντωνοπούλου να αθλείται

antwnopoulou1

antwnopoulou2