H Άννα Βίσση χθες το βράδυ έδωσε το “παρών” σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην οποία δόθηκε υποτροφία με το όνομά της. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στις κάμερες και σχολίασε το γεγονός, ενώ αναφέρθηκε και στα talent shows, όπως το “The Voice”, αλλά και για το όχι για τη θέση του κριτή για το “Just the 2 of Us”.

«Είναι πολύ συγκινητικό και τιμητικό να ακούει κανείς ότι καθιερώνεται μια υποτροφία με το όνομά του. Σημαίνει πολλά. Ειδικά όταν κλείνεις 40 χρόνια πορείας, είναι κάτι που σε δικαιώνει» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ήμασταν μια οικογένεια αρκετά άπορη, αλλά με τις θυσίες των γονιών μας και τα τρία κορίτσια βρήκαν τον δρόμο τους και είναι για μένα συμβολική η βραδιά».

Σχετικά με τα talent shows που λαμβάνουν χώρα αυτήν την εποχή, σχολίασε: «Καμιά φορά δεν μου αρέσει ο τρόπος που γίνονται αυτά τα shows. Κακά τα ψέματα, όλα αυτά τα shows είναι δανεισμένα από το εξωτερικό. Δανειζόμαστε έναν άλλο τρόπο που αφορά εκατομμύρια κόσμο, ας γίνονται τουλάχιστον πράγματα» ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της ανιψιάς της, Βέρας Μπούφη στο “The Voice”, λέγοντας: «Καλά έκανε και πήγε. Όπως εμένα η Βέρα είναι ανιψιά μου, υπάρχουν κι άλλες θείες, μαμάδες και μπαμπάδες και πρέπει να γίνει ό,τι είναι δίκαιο. Από κει και πέρα θα το δω και θα σας πω».

Τέλος παραδέχτηκε ότι δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του “Just the 2 of Us”: «Δεν θα με δείτε. Έχω δεχτεί προτάσεις από παντού, αλλά κάτι με κάνει και λέω όχι στο τέλος. Νιώθω πιο πολύ καλλιτέχνης από ό,τι κριτής».

 Δείτε όσα είπε η Άννα Βίσση