Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας παρουσιαστής που συχνά το όνομα του πέφτει στο τραπέζι για μεγάλες παραγωγές του καναλιού. Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό “ΟΚ” δε θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να τραβηχτεί πίσω από τον τηλεοπτικό φακό και να εργάζεται στη συντακτική ομάδα μιας εκπομπής.

“Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είμαι στη συντακτική ομάδα της εκπομπής και να δουλεύω πίσω από τις κάμερες. Κι αυτό δεν το λέω τώρα. Το έλεγα και όταν κάναμε με τον Νίκο Παπαδάκη, τη Δούκισσα Νομικού και τα υπόλοιπα παιδιά τον Όμορφο κόσμο το πρωί”, είπε χαρακτηριστικά.

ouggarezos

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε επίσης για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχολούν τα ΜΜΕ και δε δίστασε να κρίνει τον φετινό Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Στα Καρντάσιανς ο Αρναούτογλου έχει μοιράσει τους ρόλους. Υπήρχε περίπτωση να το κάνει αυτό ο παλιός Γρηγόρης; Τώρα θα αφήσει να ακουστεί η ατάκα της Μαρίας (σ.σ. Μπεκατώρου) ή το οξυδερκές αστείο του Σταρόβα. Επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι παλιότερα θα περνούσαν όλα από το φίλτρο της τελευταίας κουβέντας του Γρηγόρη. Και το κάνει τώρα αυτό επειδή είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος και έχει αντιληφθεί ότι η εποχή απαιτεί ομαδική τηλεόραση. Και ο Γιώργος Λιάγκας μοιράζει πολύ εύστοχα τους ρόλους μεταξύ των συνεργατών του” ανέφερε ο Δημήτρης.

Όσο για το αν ονειρεύεσαι να γίνεις κεντρικός παρουσιαστής, είπε: “Δεν είναι ότι δεν έχω φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι με την κατάσταση που επικρατεί πια στην τηλεόραση κάνω τον σταυρό μου που έχω δουλειά και θα ήθελα να προχωράω ένα βήμα κάθε φορά. Χαίρομαι που είμαι μέλος μίας ομάδας και συνεργάζομαι με το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας και όταν θα έρθει η ώρα πιστεύω ότι θα μου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα. Όποιοι προσπάθησαν να τα πάρουν όλα πάνω τους, από την επιμέλεια της εκπομπής μέχρι τη σκηνοθεσία, είδες πού κατέληξαν. Δεν έχει χώρο η τηλεόραση πια για τους συγκεντρωτικούς παρουσιαστές”.