Δημοσίευμα του περιοδικού Ciao θέλει την Ελένη Φουρέιρα να έχει εκνευριστεί πολύ με τον Γιώργο Σαμαρά και αφορμή στάθηκε ένα μήνυμα που έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου (σ.σ πρώην αγαπημένη του) στο κινητό του μετά το γκολ που έβαλε ο ποδοσφαιριστής και έστειλε την Εθνική Ελλάδας στους «16» του Mundial.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μόλις ο Γιώργος Σαμαράς είδε το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου αρχικά σάστισε. «Με έκανες πολύ περήφανη. Με αγάπη, Κατερίνα», έγραφε το μήνυμα και ο Γιώργος Σαμαράς το άνοιξε, ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του σύμφωνα πάντα με το περιοδικό ciao.

Όταν τον είδαν σαστισμένο οι συμπαίκτες του τον ρώτησαν τι συνέβη, κι εκείνος, πάνω στην έκπληξη του δεν μπόρεσε να μην τους πει.  Βέβαια, τα νέα δεν άργησαν να φτάσουν από τη Βραζιλία-Ελλάδα και στα αυτιά της Ελένης Φουρέιρα.Ίσως το μήνυμα αυτό να μην προκαλούσε τόσο μεγάλη αναστάτωση στο ζευγάρι, αν ο Γιώργος Σαμαράς το έλεγε ο ίδιος στην αγαπημένη του. Όμως, προφανώς για να μην την αναστατώσει, εκείνος προτίμησε να μην το αναφέρει καθόλου. Έτσι, όταν μίλησαν λίγες ώρες αργότερα και ενώ εκείνη ήξερε τι έχει συμβεί, εκείνος δεν της το αποκάλυψε και τότε ήταν που η Ελένη αποφάσισε να του το αναφέρει.

«Δεν, άντεχα να μην του πω ότι το ξέρω» είπε την επόμενη μέρα η τραγουδίστρια σε κολλητές της φίλες. Εκείνος αιφνιδιάστηκε. «Δεν το θεώρησα πολύ σημαντικό», της είπε και προσπάθησε να αλλάξει την κουβέντα. Εκείνη όμως επέμενε και ο καβγάς δεν άργησε να ανάψει. «Μου είχες πει ότι δεν είχατε καμία επαφή», έλεγε η Ελένη και μάταια εκείνος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι όντως δεν υπάρχουν επαφές με την πρώην αγαπημένη του. H Φουρέιρα όμως δεν άκουγε τίποτα. Ήταν θυμωμένη και εκνευρισμένη και στο τέλος του έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας του: «Καλά, θα τα πούμε αυτά όταν με το καλό επιστρέψεις». Οι άνθρωποι που την είδαν την επόμενη μέρα πάντως λένε ότι θυμός δεν της είχε περάσει.